Bolu’da uzun yıllardır hizmet veren Aydoğdu Group, hem ailenizle huzurlu bir tatil yapıp aynı zamanda özel günlerinizde sizlere özel lansman gerçekleştirme ziyafeti sunmaktadır.

Başarılı işletmeci Oğuzhan Aydoğdu tarafından kurulan,  kurulduğu ilk günden bu yana müşteri memnuniyetini en üst sırada tutmaya çalışan Aydoğdu Suit,  her zaman en özeli ve huzuru bir arada yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Haber: Selda Selin Özbay

Aydoğdu Group sahibi Oğuzhan Aydoğdu, Kış turizm bitmesiyle, yaz sezonu olabildiğince bir hareketlilik sağladığını şu cümlelerle anlattı; “Aydoğdu süit yaklaşık 3 yıldır işletmekte olduğumuz süit apart konseptinde bir otel. Genelde Bolu’da çok alışkın değiliz. 1+1 daire şeklinde bu genelde en çok Ege ve Akdeniz bölgelerinde daha yaygındır. Biz bunu Bolu’ya getirdik. 1+1 daire şeklinde konaklama hizmeti sunuyoruz. Tamamen devlet onaylıdır. Bir otel konforundan daha fazlasını müşterilerimize sunuyoruz. 15 daire ile hizmet veriyoruz. Bizde kişi başı ücretlendirme yok. Müşterilerimiz 2 kişi 3 kişi veya 4 kişi konaklama yapabiliyorlar. Sadece daire fiyatı ödeyerek. Özel günlerde, kutlamalarda o güne özel hazırlıklar yapıyoruz. Masa hazırlıyoruz. Hazırladığımız odalarımız dizaynımız her şeyimiz mevcuttur. Kış turizm bitmesiyle, yaz sezonu olabildiğince bir hareketlilik sağladı ”dedi.

“Yurt dışından yoğun bir talep var”

Yurt dışından gelen turist sayısının bu yıl daha yüksek olduğunu söyleyen Aydoğdu, “Abant, Gölcük, Yedigöller’e hem yurt içinde hem yurt dışından akın akın bir turist gelmektedir. Bu her yıl artıyor. Pandeminin özellikle gezmeye ve tatil ihtiyacına aç bir toplum olduk. Haliyle de bununda etkisi var. Şuan olabildiğince doluluk oranları arttı. Özellikle hafta sonları Bolu’da yer bulmak çok zor. Cuma ve cumartesi günleri bütün otellerde doluluk oranı yüksek.  Bolu kışında yazında ayrı güzeldir. Tabiatında kalbidir. Yaz turizmin hareketlenmesiyle yurt dışından gelen misafirlerimiz oldukça yüksek. Okulların tatil olmasıyla birlikte yurt dışından yoğun bir talep var. Otelimizde konaklayan müşterilerimizden örnek vereceğim. Bize danışarak hareket ediyorlar bizlerde onları yönlendiriyoruz. Genelde Abant, Gölcük ve Yedigöller’e gezintilerini yapıyorlar. Onun haricinde Bolumuzun birçok daha güzellikleri var. Aydoğdu süit fiyatlarıyla ilgili şu şekilde bilgi vereyim. Biz süit bir konseptte olduğumuz için daire olarak konaklama fırsatı sunduğumuz için otellere göre daha uygun kalıyoruz. Malum piyasanın durumundan kaynaklı olarak çok yoğun bir şekilde bir yükseliş var. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde fiyatlar dudak uçuklatıyor. Bolu’da bu konularda biraz daha iyiyiz. Özellikle bizim konsepte çalışan yerler fiyat anlamında müşterilerine daha iyi hizmet veriyor. Fiyatlar biraz daha artacaktır tatbiki bu da rezervasyonlara bağlı olarak.  Bizim caddeye konumumuz sadece 2 dakikadır. Müşterilerimiz araç park sıkıntısı yaşamayacaktır. Aileleriyle birlikte konaklama yapabilecekleri kendini evinde hissedebilecekleri 1+1 oda konsepti sunuyoruz. Dairelerde mutfaklarımız var yemek yapma imkânı sunuyoruz. 10 gün veya 1 hafta boyunca uzun süreli konaklamalarda özellikle mutfak müşterilimizin çok işine yarıyor. Bir otelde mutfak olmadığı için burada daha uygun maliyetle kalabalık gelen kişiler konaklayabiliyor ”şeklinde konuştu.

“Bolu şehrindeki konaklamanız için harika bir tercih”

Amerikan mutfak ve oturma grupları, yatak odalarıyla Suit daire konseptin de hazırlanmış ferah mekânlar, size evinizi aratmayacak. Bolu şehrindeki konaklamanız için harika bir tercih. En üst düzeyde misafir memnuniyetini sağlayan, çalışanlarına, iş ortaklarına ve çevresine güven veren, hizmet kalitesini markalaştıran, ekonomisine ve topluma değer katarak büyüyen Aydoğdu Suit, şıklığı ve konforu ön planda tutarak uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmeti sunuyor. Hem iş hem eğlence amacı ile seyahat eden misafirler için ideal bir alternatif. Bolu'ya gelen turistler, şehrin güzelliklerini keşfederken,  Aydoğdu Suit ile güler yüzlü, samimi, kendine has ve özenli hizmeti yaşıyorlar. Tertemiz havası, yeşil doğası ve inanılmaz güzellikteki Abant, Gölcük ve Yedigöller milli parkları ile ünlü Bolu, Ankara' ya 180 km ve İstanbul' a 260 km Bursa' ya 270 km uzaklıktadır. Otelde konakladıktan sonra günü birlik olarak Abant, Gölcük, Yedigöller' de piknik yapabilir, doğa yürüyüşleri ile eşsiz manzaraların tadını çıkarılabilir. Bolu' ya 2 km uzaklıkta bulunan kaplıcaların şifalı sularından faydalanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim