(HABER: AYNUR DURUKAN)- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Bolu’da mülakatsız ataması gerçekleştirilen kız babasıyla yaşanan anları paylaştı. Bakan Koca'dan ayrıca 8 bin işçi alımı açıklaması geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan Koca açıklamasında 8 bin işçi alımının mülakatsız yapılacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu’da sokakta karşılaştığı ve ataması yapılan kız babasıyla sohbet etti. Koca o anları sosyal medya hesabından paylaşarak; “Mülakat olmadan, ÖSYM puanı ile doğrudan atanma. Bolu’da bir baba sevincini paylaştı. Bir soruya cevaben de, İŞKUR üzerinden, yine mülakat olmadan, noter huzurunda çekilişle yapılacak 8.000 işçi alımıyla ilgili bilgi verdik" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca ayrıca, 4 Nisan’da kura çekimi olacağını ifade ederek şunları dile getirdi: “Nisanın 4'ünde noter huzurunda çekiliş var. Doğrudan direkt atama. Bolu'da da bizim 8 bin içinde uygun gördüğümüz sayıda alım var. Kura çekilişi ile canlı şekilde noter huzurunda kura çekimi olacak.”

KURA TARİHİ

Kura çekimi 3 ve 4 Nisan tarihlerinde olacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ