Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Haber: CANSU GÜRZ

Sosyal medya paylaşımlarında Dörtdivan’da yapılan çalışmalara yer veren Belediye Başkanı Hamza Efe, cami ve kabirlerin yenilendiğini, ana ve tali yayla yollarındaki çalışmalarının devam ettiğini ve ilçede bulunan doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandığını ifade etti.

“DOĞALGAZ HATLARININ TAMAMLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

İlçedeki doğalgaz ağını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Efe, çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, “İlçemizin doğalgaz ağını artırmaya devam ediyoruz. İş takiplerimiz neticesinde Bayramlar Mahallemizin doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı. Mahallemize hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde ayrıca Kadılar ve Çavuşlar mahallelerimizde eksik doğalgaz hatlarının tamamlanmasını da sağlayacağız. Bütün mahallelerimizin doğalgaza erişmesi için takiplerimize devam ediyoruz.” dedi.

“ŞEHİR VE CAMİ MEYDANI DÜZENLEMESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Tarihi cami ve kabirleri yenilediklerine işaret eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, “Bir vakıf camisi olan tarihi merkez camimizin tarihi hazinesini ortaya çıkartmak adına başlattığımız şehir ve cami meydanı düzenlemesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda sadece yaşayan eşref-i mahlûkata hizmet etmekle kalmayıp Rahmeti Rahman’a kavuşan geçmişlerimize de ahde vefa gösteriyoruz. Bu kapsamda ecdadımıza yakışır şekilde tarihi camimizin etrafındaki kabirleri de yeniliyoruz. Kuran’ı bizlere ulaştıran ecdadımıza Allah rahmet eylesin. Bizleri de hadim eylesin.” ifadelerine yer verdi.

“YAPILAN YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİK”

Başkan Hamza Efe yayla yollarının malzeme seriminin tamamladığını anlatarak, “Orman İşletme Müdürlüğünü ilçemize yeniden kazandırmamız ile yapılan yatırımları yerinde inceledik. Bu kapsamda müdürlüğümüzün sorumluluk alanına giren orman ana ve tali yayla yollarının yapımı devam ediyor. Adakınık (Seyircek)-Çitler-Deveciler-Doğancılar-Kargı Bayramlar-Adaköy-Kurucaköy yayla yollarının malzeme serimi tamamlandı. Çampınar hattının Yalacık-Seyitaliler-Süleler-Sümme Yaylası-Çardak-Söğütlü Yayla-Çitler-Göbüler-Kurucaköy-Yalacık Yukarı Yaylası-Süleler Yukarı Yaylası-Kadılar-Bayramlar-Hacetler Aladağı yolları malzeme serimi devam ediyor. Adakınık (Seyircek)-Nuhören arası su geçitleri orman tali yolları da bitmek üzere. Bu vesile ile Orman İşletme Müdürümüz Murat Yıldız’a ve değerli personeline gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim