(HABER: ASLI AKIŞ) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ı işaret ederek; “Sizi gidi acemi siyasetçiler”  imasıyla belediye başkanlığı aday adaylığı göndermesi yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken siyaset arenası her gün yeni bir ivme kazanıyor. Bu yarışta bende varım diyen aday adaylığını duyuruyor. Hali hazırda mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan’da AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’a sürekli sosyal medya hesabından mesaj gönderiyor.

“BİR ABİ OLARAK SİZİ UYARMAYI KENDİME BİR BORÇ BİLDİM”

Başkan Özcan, Durak ve Güner’i bir abi gibi uyarmayı borç bildiğini vurgulayarak; “Bolu AKP ve Bolu MHP İl Başkanı kardeşlerim; şurada kaldı 10 gün. Hem Belediye Başkan Adayı olmak istiyorsunuz hem de görevlerinizden istifa etmiyorsunuz. Sizi gidi acemi siyasetçiler. Allah muhafaza, istifa etmeyi unutup aday olamazsınız diye yazıyorum. Bir abi olarak sizi uyarmayı kendime bir borç bildim” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde de ‘kardeşlerim’ diyerek başkan Güner ve Durak’a seslenerek; “AK Parti ve MHP İl Başkanları, her uzatılan mikrofona, Bolu Belediyesi’ne kendi partilerinin bayraklarını asacaklarını söylüyorlar. Kardeşlerim, size bir kez daha hatırlatayım, Bolu Belediyesi parti binası değildir. Hangi görüşte olursa olsun herkese eşit hizmet veren bir Kamu Kurumu’dur. Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır. Bolu halkı da belediye binasına parti bayrağı diktirtmez.” Söyleminde bulunmuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ