CHP’nin kesin ihraç istemiyle disipline sevk etmesinden sonra 3 Temmuz’da Ankara’ya ‘Adalet ve Değişimtemalı bir yürüyüş başlatacağını dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hazırlıklara başladı.

Haber: Aslı Akış

CHP’den 1 yıl süreyle ihraç edilen ve 10 gün önce cezası tamamlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Kararın ardından 3 Temmuz’da Ankara’ya yürüyeceğini söyleyen Özcan, “3 Temmuz’da Bolu Kent Meydanı’ndan ‘adalet ve değişim’ temalı bir yürüyüş başlatacağım. Bolu Kent Meydanı’ndan Ankara’ya, CHP Genel Merkezi’ne kadar yürüyeceğim” dedi.

Özcan sosyal medya hesabından, yürüyüşe hazırlandığını duyurdu, video paylaştı.

“BEN İSE HAZIRIM, ‘KORKMUYORUM” 

Video ile birlikte yorumda yazan Özcan, CHP genel merkezi yöneticilerine gönderme yaparak; “Asıl korku imparatorluğunu kuran Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu anki yönetimi… Nereden mi biliyorum?  Şu ana kadar yüzlerce eski-yeni Milletvekili, İl İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı ile konuşuyorum. Hemen hemen hepsi değişimden yana olduğunu benimle şifahen paylaşıyorlar.  “Lütfen bu iradenizi sosyal medya hesaplarınızdan kamuoyu ile paylaşın”çağrıma ise olumlu yanıt veremiyorlar!!!  Ben ise hazırım, ‘KORKMUYORUM’  Değişim ve parti içi adalet için tek başıma kalsam da yürüyeceğim. Hazırlanıyorum…”ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ