(HABER MERKEZİ) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkına ev ve işyerlerinin cam ve balonları ay yıldızlı Türk bayrakları ile donatma çağrısında yaparak, “Şanlı bayrağımız Bolu’nun her yerinde dalgalansın.  Bugün bu kampanyayı ben evlanız olarak, sizlerin seçtiği Bolu Belediye Başkanı olarak başlatıyorum.” dedi.

Cumhuriyetin 100. Yılına 4 gün kala Bolu Belediyesi, şehri bayraklarla donatmak için harekete geçti. Bu kapsamda bir kampanya başlatılarak Bolu Belediyesi ana hizmet binası, bağlı olduğu binalar ve tüm araçlarla iş makinelerine Türk bayrakları asıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu halkına ev ve işyerlerinin cam ve balkonlarını bayraklarla donatma çağrısı yaptı.

“BOLULU HEMŞERİLERİMİZDEN BAYRAK ASMALARINI İSTİRHAM EDİYORUM”

Belediye binasının ön cephesine dev Atatürk ve Türk bayrağını asan Özcan, Bolululara da seslenerek, “Cumhuriyetimizin 100. yılına sadece 4 gün kaldı. Ben tüm Bolulu hemşerilerimizden şunu istirham ediyorum: Lütfen evlerinizin balkonlarından, camlarından ay yıldızlı Türk bayraklarımızla donatalım. Şanlı bayrağımız Bolu’nun her yerinde dalgalansın. Bugün bu kampanyayı ben evlanız olarak, sizlerin seçtiği Bolu Belediye Başkanı olarak başlatıyorum.” dedi.

 “BAYRAKLARIMIZLA BOLU’YU DONATIP…”

Kampanya doğrultusunda tüm belediyeye ait binalar ile araçların ve iş makinelerinin ay yıldızlı bayrakla donatıldığını ifade eden Özcan, “Belediye binamız başta olmak üzere diğer ek binalarımızda, bütün araçlarımız da ve iş makinelerimizde Türk bayrakları yerini almış durumda. Ne olur 100. yıla özel bütün evlerde de Türk bayrağımızı görelim. Bunu tüm Bolu’dan istirham ediyorum. Bayraklarımızla Bolu’yu donatıp kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı verdiği savaşı nasıl kazandığını bütün dünyaya haykıralım. Haydi Bolu!” ifadelerini kullandı.