(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Zafer Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Koray Yücel, Tanju Özcan’a ilişkin, “Tanju Özcan’da her ne kadar Zafer Partili değilse de Zafer Partisinin görüşlerini birebir savunan bir çizgi sergiliyor” dedi.

Bolu Zafer Partisi İl Başkanlığına, genel merkezden gelen heyet tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Zafer Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Koray Yücel da yer aldı. Yücel, burada yaptığı konuşmasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a değindi.

Bolu’nun milliyetçi bir yapısı olduğunu aktaran Yücel,  “1994 yılında ilk kez Bolu’ya geldim. O zaman araştırma genel müdürüydüm. O zaman başkanda Yüksel Ceylan’dı. Bolu’da Bolunun nabzını tutmak üzere aşağı yukarı 7-8 tane çalışma yaptık. Şimdi de yine araştırma firması vasıtasıyla Bolu’da çalışmalar yapıyor. Bolu’yla ilk tanışmam böyle oldu. Bolu’nun demokrafisini biliyorum. Bolu’ya ilişkin verileri sürekli takip ediyorum. Her ne kadar son zamanlarda Bolu’ya ilişkin bir araştırmam olmadıysa da ama bundan sonraki süreçte Bolu’da tekrar Bolunun nabzını tutacak çalışmalar yapacağız. Umut ederim Bolu her zaman olduğu gibi sağduyuyla hareket edecektir önümüzdeki seçimlerde. Bolu’nun vatanseverliğinden, Bolunun milliyetçiliğinden asla şüphe duymuyorum. Çok iyi bildiğim bir yer bu anlamda. Dolayısıyla her şey inşallah Bolu için güzelliklerle dolu bir süreç yaşatacaktır sizlere ve bizlere” dedi.

Yücel, Özcan’ın, Zafer Partisi görüşlerine yakın olduğunu belirterek, “Şu anda Bolu Belediye Başkanı olarak seçtiğiniz Tanju Özcan’da her ne kadar Zafer Partili değilse de Zafer Partisinin görüşlerini birebir savunan bir çizgi sergiliyor. O aynı zamanda Bolu’yu da gösteriyor bize. O yüzden sizleri Tanju Özcan nezdinde tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ