(HABER: EBRU BUKET EKE) - Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan, başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geçtiğimiz sene getirilen İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, partisi için sahaya ineceğine vurgu yaparak istifa ettiğini duyurdu.

“Bugün itibariyle görevim sona erdi. Bilgisini sosyal medyadan da paylaştım. Artık başkan yardımcısı değilim, saha çalışmalarına başlayacak İYİ Parti biliyorsunuz.” diye konuşurken istifasının belediye başkan adaylığı için mi olduğu sorusunu yönelttiğimizde ise “bunun değerlendirmesini tabi genel merkezimiz yapıyor. Birkaç gün içinde de aday açıklaması olacak partimizle ilgili. Ona göre de ekip olarak biz de güçlü bir şekilde, güçlü bir aday ve ekiple sahadaki yerimizi alıp, Bolu halkına en iyisini yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.
Alpaslan’ın sosyal medya paylaşımı ise şöyle:
“Sevgili dostlar ve Kıymetli Bolu Halkı hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün itibariyle ( 22.01.2024 ) siyasi konjonktür gereği, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı görevim sona ermiştir. Bu süreçte şahsıma ve partimize gösterilen teveccühten dolayı, bütün belediye çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarıma, İYİ Partili dava arkadaşlarıma, kıymetli Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum. Diğer bir kaç partinin tekliflerine rağmen, İYİ Partili Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak oturduğum koltuktan, alnı açık bir şekilde, İYİ Partili olarak kalkmaktan ve Partimin bir neferi olarak mücadele edecek olmaktan son derece memnunum. İYİ Parti olarak, Bolumuza hizmet etmek anlamında, müstakil ve hür, daha güçlü bir şekilde, saha çalışmalarımıza yakında başlıyoruz. Desteklerinizi ve Dualarınızı esirgemeyiniz. Bolu her şeyin en İYİ'sine layık. Saygılarımla.”

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ