Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği’nin (BEMAD) 13’üncü Genel Kurulu yapıldı. Gerçekleşen seçimde, mevcut Başkan İrfan Denizli yeniden başkanlık görevine seçildi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda, gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanmasının ardından yapılan seçimde yönetim ve denetim kurulları belirlendi. Yapılan seçimde, mevcut Başkan İrfan Denizli tekrar başkanlık görevine seçildi.

Genel kurulunun ardından sonra değerlendirmelerde bulunan Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği Başkanı İrfan Denizli, BEMAD üyelerine teşekkür ederek, “Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği, 1996 yılında, Sabri İnceler tarafından kurulmuştur. Bugün 13. Genel Kurulumuzu yaptık. Üyeler, beni başkanlığı tekrar layık gördüler, teşekkür ederim” dedi.

“BİR YILDA KAYBETTİĞİMİZ VERİMLİ TOPRAK MİKTARI; 500 BİN TON”

Erozyon ve zararları hakkında bilgi veren Denizli, “Erozyon çok tehlikeli ve sinsi bir doğal afettir. Ülkemizdeki çeşitli erozyonlar sebebiyle, bir yılda kaybettiğimiz verimli toprak miktarı; 500 bin ton. Bu topraklar, ya göllere ya da denizlere gidiyor. Bunu önlemek için de ağaç dikmek lazım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim