Bolu Belediyesi Temmuz Ayı ikinci Birleşimi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 2. Oturumu canlı yayınlanırken, toplantıda Denetim, Plan ve Bütçe ile İmar komisyonundan gelen konular görüşülerek karara bağlandı.

 Haber: Aslı Akış

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşen ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Bolu Belediyesi binasının arka tarafından yer alan Kültür Parkını yeniden canlandırmak için çalışmalara başlanıldığını söyledi. Özcan; “belediyenin de ana girişi arka taraftan olacak. Ön tarafa bir kafe yapılacak” dedi.

“324 METREKARE KAPALI ALAN OLACAK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 2. Birleşiminde, Bolu Belediyesinin yapacağı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Bir neslin anılarına yer edinmiş Kültür Parkının yeniden canlandırılacağını ifade eden Başkan Özcan proje hakkında yaptığı açıklamada;  “30 Temmuz’da da bitecek sözünü aldık arkadaşlarımızdan. Artık belediyenin de ana girişi arka taraftan olacak. Ön tarafa bir kafe yapılacak. Orası da yaklaşık 324 metrekare kapalı alan olacak. Şu andaki düşüncemiz orayı belediyenin sosyal konutu olarak kullanmak. Hem belediye çalışanlarımızın hem vatandaşlarımızın daha ucuz hizmet alabileceği bir yer olsun istedik.  Hem de bu yeşil yapıdan faydalanabilecekleri yer olsun dedik” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim