Bolpi Tava yeni sahibiyle ve yenilenen yüzüyle Bolu halkının hizmetinde. Cumhuriyet Caddesi’nde uzun yıllardır hizmet veren “Bolpi Tava”yeni sahibiyle ve kaliteli hizmet anlayışıyla Bolu halkına hizmet vermeye başladı. İç dekorasyonuyla şık bir ortama sahip olan, tamamen hijyenik ve en leziz yemek çeşitleriyle Bolpi tava, yenilenen yüzüyle hizmetinizde.

Bolpi tava yeni işletme sahibi Sercan Durmuş, işyerlerini Bolu halkının hizmetine sunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi ve ekledi; “Amacımız Bolu halkına hem de ilimizi gezmeye gelen yerli, yabancı turistlere en güzel yemekleri sunmak. Bolpi Tava'nın birçok noktada değişimleri oldu. Etin kalitesini değiştirdik. Ürünlerimizin hepsi birinci kaliteden oluşmaktadır. Tamamen yıldızlı ustalarla çalışmaya başladık. Servisimiz Bolu'daki kaliteli hizmetlerinden biri oldu.”

BOLPİ TAVA'DA ÜST DÜZEY HİZMET, UYGUN FİYAT

Bolu'nun bir markası olmak, frenchser haklarımızı alıp Bolpi adı altında çalışmak istiyoruz. Bolu denildiğinde aşçıları yada patatesi yanı sıra Bolpi Tava'sı da  olsun diye yatırım yapmak istedik. Müşterilerimize eskiyi unutturmak istiyoruz. Güler yüzlü hizmeti sunmak istiyoruz.  En üst düzeyde müşteri memnuniyetini, güven ve dostluğu değerler doğrultusunda, hizmet anlayaşımızdan ödün vermemek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim