AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ankara'da bir takım ziyaret gerçekleştirdiler. Bolu için önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Haber: Aslı Akış

Milletvekilleri Aydın ve Küpçü’ nün TBMM mesaisi devam ederken bir yandan da Bolu’nun yatırım ve projelerine ilişkin ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Bakan ziyaretleri yapan Aydın ve Küpçü son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti. Aydın, ziyaretleri sosyal medya hesabından duyurdu.

İlk olarak yeni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aydın ve Küpçü, ilimiz genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Bozdağ’ın akabinde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile görüşen Aydın ve Küpçü, Bolu'ya katkı sağlayacak yatırımlar ile ilgili beklentilerini dile getirdiler.

Ankara’da verimli görüşmeler gerçekleştiren Aydın ve Küpçü son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Aydın ve Küpçü, ilimiz için önemli konularda istişarede bulundu.

Editör: TE Bilisim