Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan “Bolu Eğitim Akademisi”nde; Sosyal Bilimler Akademisi alanında bu hafta, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Doğan ile "Ulusların Otobiyografisi: Dünyadan Tarih Ders Kitapları", Edebiyat Akademisi'nde ise, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Sağlık ile "Okuma Felsefesi: Bu Nice Okumaktır" konusu değerlendirilecek.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan "Bolu Eğitim Akademisi" eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Bolu Eğitim Akademisi kapsamında, Sosyal Bilimler Akademisi alanında bu hafta, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Doğan ile "Ulusların Otobiyografisi: Dünyadan Tarih Ders Kitapları" konuşulacak.

Sosyal Bilimler Akademisi 23 Mart Salı günü saat 19.30 da Zoom üzerinden düzenlenecek.

Edebiyat Akademisi alanında ise Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Sağlık ile "Okuma Felsefesi: Bu Nice Okumaktır" konusu değerlendirilecek.

Edebiyat Akademisi 25 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Zoom üzerinden düzenlenecek.

Her iki program da Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim