Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 49 senedir hizmet veren Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hazırlanan tanıtım videosu, sosyal medya üzerinden yayımlandı.

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1974 yılından bu yana vatandaşlara hizmet veriyor. Bolu’nun ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren hastane, yıllar içerisinde gelişen teknolojiyle beraber, uyguladığı tedavilerde de Dünya standartlarını yakalamayı başardı.

“EV ORTAMI SUNULMAYA ÇALIŞILMAKTADIR”

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü de onlarca yıldır Bolulu vatandaşlara hizmete veren hastaneye ilişkin tanıtım videosu hazırladı. Kurumun sosyal medya hesabından paylaşılan videoya ilişkin yapılan açıklamada, “Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4 farklı ünitede, kaliteden ve etik ilkelerden ödün vermeden sektördeki yenilikleri, gelişen teknolojiyi takip eden ve uygulayan deneyimli personeli ile 1974’den günümüze kadar sağlık hizmeti vermektedir.

Hastanemizde yatarak tedavi olan hastalarımızın, rutin takip ve kontrolleri uzman doktorlarımız eşliğinde yapılırken, onlara mümkün olduğunca ev ortamı sunulmaya çalışılmaktadır” denildi.

“GENİŞ YELPAZEDE HİZMET VERMEKTEYİZ”

Verilen hizmete değinilen açıklamada, “Yatan hastalarımızın tedavilerini, hasta ve ilaç güvenliğini maksimum seviyede tutabilmek için, dijital ortamda barkod okuyucu ve tabletlerle, hasta bazlı tedavi uygulamaları yapılmaktadır. Hastanemizde romatolojik hastalıklardan kronik ağrılı hastalıklara, travma rahatsızlıklarından nörolojik rahatsızlıklara kadar geniş yelpazede hizmet vermekteyiz. Bu hizmet sürecinde sağlık profesyonellerimiz ve ileri teknoloji cihazlarımızla tedavi uygulamaktayız” ifadelerini kullandı.

&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim