Bolu İl Emniyet Müdürlüğü “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’ye, çalışmalara destek olmak amacıyla 60 polis memurunu daha gönderdi.

HABER: ASLI AKIŞ

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan7.7 ve 7.6'lık 2 büyük depremin ardından Türkiye yardım için 10 kente akın etti. Bolu polisi de deprem bölgesinde yaraların sarılması için ilk günden itibaren yerini aldı.

Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği 10 ilde en önemli konulardan birisi olan asayişin sağlanmasında da Bolu polisine önemli görev verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı farklı birimlerden oluşturulan 60 kişilik polis ekibi Osmaniye’de asayişin sağlanması konusunda takviye ekip olarak yola çıktı.

Polisler, Bahçelievler izzet baysal polis merkezi önünden İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve mesai arkadaşlarınca uğurlandı.

“HER KOŞULDA YANINIZDAYIZ, YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Bolu il emniyet müdürlüğünden paylaşımda bulunularak; “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde hasara neden olan deprem sonrası Emniyet Müdürlüğümüze bağlı personelimiz, vatandaşlarımızın yanında olmak ve yapılan çalışmalarda görev almak üzere Osmaniye iline hareket etmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

Editör: TE Bilisim