(Haber: Oğuzhan EKE) - Bolu sinemalarında bu hafta 4 yeni film vizyona girecek. Wonka ve Nefes: Yer Eksi İki, yeni haftanın öne çıkan filmleri.

Bolu sinemalarına 15 Aralık Cuma günü itibariyle 4 yeni film gelecek. Animasyon, aile, fantastik, komedi, dram ve aksiyon unsurlarını barındıran filmlerden öne çıkanları Wonka ve Nefes: Yer Eksi İki oldu.

Nefes: Yer Eksi İki,  uzun bir aradan sonra sinema salonlarına geliyor. Vizyon tarihi ilk olarak 17 Şubat 2023 olarak duyurulan film, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelendi. 15 Aralık Cuma günü sinema salonlarında izlenebilecek filmde 1993 yılında Güneydoğu Anadolu bölgesinde gerçekleştirilen terör operasyonlarda yaşananlar ele alınacak. Yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak senaryosu kaleme alınan filmde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci baş rollerde olacak. Film aksiyon ve dram unsurlarını barındırıyor.

Wonka filmi, 2005 yılında Tim Burton yönetmenliğinde, fantastik komedi severlerin dikkatini çeken Charlie'nin Çikolata Fabrikası filminin ana karakteri Willy Wonka’nın hikayesini anlatacak. 15 Aralık Cuma günü vizyona girecek filmde Willy Wonka’nın maceralarına ve çikolata fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığı anlatılacak. Film, ailecek izlenebilecek müzikal, aile ve fantastik unsurlarını barındırıyor.

Animasyon çocuk ve aile unsurlarını barındıran Kediler Müzede ve Kral Fil filmleri bu hafta vizyona girecek filmler arasında

Editör: Oğuzhan EKE