Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında Olağan Genel Kurul sonrası devir teslim töreni, odanın başkanlık makamında yapıldı.

Haber: Selda Selin Özbay

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında yapılan seçimler sonrasında devir teslimi töreni gerçekleştirildi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem başkanı Yüksel Ceylan, görevini kongre sonrası başkan seçilen İlkay Bağatır’a devretti.

"GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DEVİR EDİYORUM"

SMMMO eski Başkanı Yüksel Ceylan, 17yıldır muhasebeciler odasında görevini yürüttüğünü belirterek; “28-29 Mayısta yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası kongresinde İlkay arkadaşımız ve ekibi yönetim kuruluna seçildiler. Kendilerini kutluyorum. İlkay arkadaşımız 12 yıldır bolu mali müşavirler odasının çeşitli kademlerinde görev yaptı. Bundan sonrada layıkıyla da görevi yapacaktır.  Biz 17 yıl bu odaya hizmet ettik. İnşallah İlkay arkadaşımızda uzun yıllar odamıza hizmet eder. Mesleğine ve meslektaşlarımıza güzel hizmetler sunar.  Kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum. Bu görevi gönül rahatlığı ile kendisine devir ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“YÜKSEL CEYLAN’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen İlkay Bağatır, devir teslim töreninin ardından tüm oda üyeleri ve hizmet veren herkese teşekkür ederek; “33 yıl önce bugün 1 Haziran 1989 yılında yasal statüye kavuşmuş. 1990 yılında da odalar kurularak tüm çatılar ortasında örgütlenmiştir. Geçmişten günümüze bu örgütlenme aşamasında mesleğe katkı sağlayan tüm eski oda yöneticilerimize ve karşılıksız bir biçimde tüm maddi ve manevi kaygı gözetmeden odamıza hizmet eden Sayın Yüksel Ceylan’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim