Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) deprem nedeniyle Muhasebe Haftasının kutlanmayacağını açıklarken, Bolu SMMMO Başkanı İlkay Bağatır, “Dayanışma ve kardeşlikle el ele tüm Türkiye olarak yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla her yıl 1 Mart ve 7 Mart tarihleri arası, “Muhasebe Haftası” olarak kutlanıyor.

Bolu SMMMO tarafından alınan karar doğrultusunda, Kahramanmaraş merkezli büyük depremler sonrası yaşanan büyük yıkım ve can kayıpları nedeniyle, bu sene Muhasebe Haftası kutlanmayacak.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Bolu SMMMO Başkanı İlkay Bağatır, yaptığı açıklamada, “6 Şubat günü başlayan ve peşi sıra devam eden depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz ve hatıralarımız yok oldu.  Dayanışma ve kardeşlikle el ele tüm Türkiye olarak yaralarımızı birlikte saracağız. Muhasebe Haftasında acımız büyük, içimiz buruk ama el eleyiz, yürek yüreğeyiz. Bir daha böylesi felaketler yaşamamak en büyük temennimizdir” dedi.

Editör: TE Bilisim