Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili Karacasu Beldesindeki turizm çalışmaları ile ilgili konuştu. Gelecekte Karacasu’nun turizm açısından önemli bir bölge haline geleceğini ifade eden Beydili, Bolu turizm kenti olacaksa, yolunun Karacasu’dan geçtiğini söyledi.

Haber: Aslı Akış

Beydili, turizm yatırımları hakkında verdiği Karacasu için, “Cenab-ı Allah buraya tabiatın, doğanın güzelliklerini sergilemiş. Kışın ayrı bir güzelliği var, yazın ayrı bir güzelliği var.” dedi.

“TURİZM KENTİ OLACAKSA KARACASU”

Başkan Celal Beydili Karacasu’nun herkes tarafından sevildiğini ve Karacasu’nun önünün açık olduğunu ifade etti. Beydili; “Karacasu dediğim zaman; turizm kenti olacaksa Karacasu, spor kenti olacaksa Karacasu, termal kenti olacaksa Karacasu. Karacasu’nun önü açık. Karacasu’ya önem veriliyor. Karacasu’yu başta vekillerimiz, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz, İl Başkanımız ve teşkilat. Karacasu’yu hepsi seviyor ve değer veriyor. Ama her şey birden olmuyor zamana ihtiyacımız var. Karacasu’nun gerçekten önü açık ama dedim ya zamana ihtiyacımız var, bu arada yatırımcılar geliyor. Tabi yer almada biraz sıkıntılar yaşanıyor. Bunlarda kısa bir zamanda çözülecek. Karacasu ile ilgili bir proje var. Proje hayata geçer mi geçmez mi? Ama çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

“KIŞIN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR, YAZIN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR”

Beydili Karacasu’ya turistlerin geldiğini ve yazın yer bulmada sıkıntı yaşandığını fakat zaman içerisinde çözüleceğini söyleyerek; “Karacasu zamanı gelince herkes buraya önem verecek. Herkes buraya gelip yatırım yapmak isteyecek. Yer konusunda sıkıntılarımız var ama bunlarda çözmek için alışmalarımıza devam ediyoruz. Kışın ayrı bir güzelliği var, yazın ayrı bir güzelliği var. Cenab-ı Allah buraya tabiatın, doğanın güzelliklerini sergilemiş her konu ile. Biliyorsunuz Gölcük’ümüz devam et ilavesinde Aladağlarımız devam et ilavesinde oradan Kartalkaya, Sarıalan Bölgesi, Taşlıyayla Gölet’imiz. Yani kışın, yazın buraya turistlerde geliyor, yer bulmada bir de sıkıntı yaşanıyor Karacasu’da. Karacasu’da 700 yataklı otel, 500 yataklı otel bunlar bile dolacaktır zaman gelince. Ama ne zaman? Dedim ya zamana biraz ihtiyacımız var. Bu birden olacak bir şey değil. Ama bizim çalışmalarımız bu konuda üst safhada. İnşallah onlarda gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim