(Haber: Oğuzhan EKE) - Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanlığına, 643 vatandaşın seçim çalışmalarında yer almak için gönüllü olarak başvurduğu açıklandı.

Bolu’da yerel seçim süreci başladı. Partiler, belediye başkan adaylarını tek tek açıklarken, bir yandan da sokaklarda ve caddelerde aday tanıtım çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanlığından yapılan açıklamada, seçim çalışmalarında yer almak için 643 kişinin gönüllü olarak partiye başvuru yaptığı belirtildi.

Başvurularla ilgili CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, mesaj yayımladı. CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ı rekor bir oy ile seçtirmek için çalışacaklarını belirten Karagöz, “Bolu halkına verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim startını verdiğimizi duyurmamızın ardından yüzlerce vatandaştan çalışmalarda gönüllü olarak çalışmak istediklerine yönelik talep aldık. Her zaman söylediğimiz gibi, girmediğimiz mahalle, sokak, ev kalmayacak. 2019 yılında Bolu halkının desteğiyle seçilen Tanju Özcan’ı yine rekor bir oyla seçtirmek için çalışacağız. Bolu’yu daha yaşanabilir bir kent haline getiren Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a olan desteğin her gün giderek arttığını görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE