(Basın Bülteni) - İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları, İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen‘in projelerini anlatmak için esnafları tek tek gezdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir süre kala İYİ Parti İl Başkanı Murat Güler ve il, ilçe yöneticileri ile birlikte İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’in projelerini görmeyen vatandaş ve esnaf kalmaması için çalışıyor.

Esnaf ve vatandaşlar tarafından hoşgörü ile karşılanan İYİ Parti ekibi projeleri tek tek anlattı. Bolu için yapılacak çalışmalara değindi.

“SİZLER HAK EDİYORSUNUZ”

Geziler sırasında bir esnaf, İYİ Parti heyetine, “Sizleri tebrik ediyorum. Her gün sahada çalışmalarınıza hız kesmeden devam ediyorsunuz diğer partileri sizin kadar göremiyoruz bu emeklerinize karşılık sizler hak ediyorsunuz bu vazifeyi” dedi.

Esnafa karşılık veren İl Başkanı Güler, “Bize güvenip teveccüh gösterirseniz, bu hizmete bizi layık görürseniz, bu gibi durumlar ben ve ekibim için bir görev olur. Bizler size hizmet için bu yola çıktık. Çok değerli bir belediye başkan adayımız var. Bunlar da hazırladıkları projeler. Projelerimizi siz değerli vatandaşlarımıza ulaştırmak ve destek istemek adına her zaman olduğu gibi yine sahadayız. Desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE