(Haber: Huri Afacan) - Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri huzurevinde kalan sakinlerin doğum gününü kutladı.

Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Bugünün Gençlerinden Dünün Gençlerine” adıyla İzzet Baysal Vakıf Huzurevine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Ocak ayı içinde doğan yaşlıların doğum günü kutlanarak pasta kesildi.

Huzurevine gelen Bolu Atatürk Lisesi öğrencileri önce büyüklerinin ellerini öptü ardından onlarla sohbet ederek şarkılar söyledi. Daha sonra Ocak ayında yeni yaşına giren 6 huzurevi sakini için doğum günü pastası kesildi.

Öğrenciler arasında duygusal anların yaşanmasına neden olan etkinlikte 12.sınıf öğrencisi Ece Nur Sarıarslan “Büyüklerimizin doğum gününü kutladık. Onlarla vakit geçirerek sohbet etme fırsatımız olduğu için çok mutluyum. Bir kez daha büyüklerimiz için duyarlı olmamız gerektiğini hatırladım” dedi.

Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğba Ulusoy “Yapılan bu faaliyetlerle Gençlerimiz büyüklerimiz ile hem zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, onlara yardım etmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadılar hem de bu ortamı görerek kendi çevrelerinde ki büyüklerine değer vermenin ne kadar önemli olduğunu anladılar” diye konuştu.

Etkinliğin ardından öğrenciler büyüklerine sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileyerek vedalaştı.

Editör: Oğuzhan EKE