O Ses Türkiye'nin Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, Bolulu Aynşenur Küçük, seslendirdiği şarkıyla jüri üyesi Yıldız Tilbe’nin dikkatini çekti. Küçük, kendisine Tilbe’nin ekibinde yer buldu. 

Haber: Burhan Yeşiltaş 

O Ses Türkiye'nin jüri üyeliklerini Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe, Athena Gökhan’ın yaptığı programda Bolulu Ayşenur Küçük, O Ses Türkiye yarışmasında Sıla'nın ‘Sevişmeden Uyumayalım’ şarkısını seslendirdi. Küçük, seslendirdiği şarkıda Yıldız Tilbe’yi etkiledi ve ünlü şarkıcının ekibine girmeyi başardı.

“HAYATIMIN HER YERİNDE MÜZİK OLSUN İSTEMİŞTİM”

Bolulu yarışmacı Ayşenur Küçük, küçük yaşlardan bu yana müziğe ilgi duyduğunu belirterek şunları dile getirdi: “18 yaşındayım okulum geçen sene bitti. Baba tarafım Ankaralı, anne tarafım Bolulu. Bolu’da yaşıyoruz. O Ses Türkiye’ye internet üzerinden başvuru yaptım. İlk olarak onlara video mu attım ve beni bir elemeye çağırdılar. Bir süre sonra elemeyi geçtiğimi haber verdiler. Bir elemeye daha çağırdılar. Sonra jüri karşısına çıktım. Hayatımın her yerinde müzik olsun istemiştim. Sadece konservatuar için çabalamıştım ama daha sonra kendimi sadece orada görmek istemedim. Bu yüzden şuan sınava tekrardan hazırlanıyorum.”

“KİMSE KİMSEYİ TAKLİT EDİYORMUŞ GİBİ GÖZÜKMEK İSTEMEZ”

O Ses Türkiye’de Sanatçı Sıla’nın parçasını seslendirdiğini sesinin de Sıla’ya benzetildiğini ancak o algıyı kırmak istediğini sözlerine ekleyen Küçük şöyle konuştu: “Yarışma için aslında bir hedefim yok. Ben sadece hayallerime ulaşmış insanları görmek istedim ve şarkısını seslendirdiğim Sıla’nın parçalarını söylediğim zaman bazı insanların yorumu ona benzetiyorsun tarzında oluyordu ve ben böyle bir algıyı kırmak istedim ses tonumuz evet biraz benziyor fakat ben benziyor diye şarkılarını söylemekten vazgeçmeyeceğim. Yıldız Tilbe’nin bana yaptığı yorum aynen şöyleydi: ‘Ses tonun çok güzel fakat yorumun Sıla’ya benzemiyor.’ Evet, Sıla benim en sevdiğim kadın sanatçı fakat kimse kimseyi taklit ediyormuş gibi gözükmek istemez. Ve tabi ki bu yorumu Yıldız Tilbe gibi birisinden duyunca herkese verilecek güzel bir cevap var.”

Editör: TE Bilisim