“MALZEME KONUSUNDA SIKINTIMIZ YOK”

Boluspor alt yapısında görevli Okan Topsan ve Boluspor U21 takımında görevli Ahmet Özgül yaklaşan yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Topsan ve Özgül, Boluspor altyapısında yaklaşık 1 ay sonra başlayacak antrenmanlar öncesi malzeme tedariği konusunda planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Birçok yaş grubunun malzeme tedariklik görevini yürüten Topsan ve Özgül yaklaşık 1 ay sonra start alacak alt yapı oyuncularının antrenmanları öncesi çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

U14. U15,U16,U17,U19 ve futbol okullarında görev yapan Okan Topsan ve Boluspor U21 takımında görevli Ahmet Özgül alt grupların başlamasına 1 ay olmasına rağmen zamanlarının çoğunu Boluspor alt yapı tesislerinde geçiriyor.

Yaz döneminde ise Boluspor futbol okulunda görev alarak genç futbolculara yardımcı olan Okan Topsan ve Ahmet Özgül Boluspor alt yapısında görünmeyen kahramanlarından sadece ikisi. Boluspor altyapısında geçtiğimiz sezon yakalanan başarıda da ikilinin payı oldukça büyük. Oyuncularla ağabey-kardeşi ilişkisini yürüten ikili, oyuncuların her sorununa koşuyor. Oyunculara deplasmanda da yalnız bırakmayan Topsan ve Özgül kırmızı beyazlı sporcuların isteklerini karşılıyor.

“OYUNCULARA GEREKEN DESTEĞİ SAĞLIYORUZ”

Boluspor U21 takımının malzeme sorumlusu Ahmet Özgül, geçtiğimiz yılda U21 takımının ligi şampiyon olarak tamamladığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz yılı Boluspor U21 takımı ile şampiyon olarak tamamladık. Bizlerde U21 takımında oynayan oyuncularımıza malzeme konusunda gereken desteği sağlıyoruz. Yeni sezon öncesi oyuncularımıza başarılar diliyorum.”

“SPORCU ARKADAŞLARA GEREKEN MALZEME DESTEĞİNİ SAĞLIYORUZ”

Boluspor altyapısında görevli Okan Topsan, yeni sezonun yaklaşık 1 ay sonra başlayacağını ve gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirterek; “U14. U15,U16,U17,U19 Boluspor alt yaş gruplarında sezon yaklaşık 1 ay sonra başlayacak. Bizlerde yeni sezon öncesi malzeme konusunda gerekli çalışmalarımızı yaptık. Geçtiğimiz sezon takımlarımız sezonu başarı ile kapattı. Bu sene de inşallah bütün takımlarımız için başarılı bir sezon olur. Bizlerde Boluspor altyapısında görev aldığımız sürece malzeme tedariki konusunda sporcularımıza, antrenörlerimize gereken desteği sağlayacağız. Yeni sezonda malzeme konusunda sıkıntımız yok” ifadelerine yer verdi.

 

Editör: TE Bilisim