Boluspor, ligin ilk devresinin 30 puanla toplaması camiada büyük sevinçle karşılandı. Kırmızı beyazlıları iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Kahraman Ahşap A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kahraman özel açıklamalarda bulundu.  

Boluspor kulübü Başkanı Savaş Abak’ın yönetim kurulunda yer alan ve yaptığı maddi manevi destekler dikkat çeken ve Ankara’da iş hayatını sürdüren Ramazan Kahraman; “Boluspor’un mevcut ekonomik durumu çok iyi biliniyor. 55-60 milyon eski yönetimden alınan borç var. Eski yönetimden gelen temlikler var. Savaş başkan gerçekten çok büyük fedakarlık yapıyor” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

“Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz”

İş insanı Kahraman, Başkan Abak’ı uzun süredir tanıdığını bu yıl yönetimde yer aldığını kaydederek; “Boluspor 57 yıllık büyük bir camia. Biz Savaş Başkanımla 14 yıldır tanışıyoruz. Kendisi bizim için çok değerlidir. Mayıs ayında başkanımız bizleri uygun gördü yönetime aldı. Bizde onun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Boluspor bence böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı”

Boluspor’a ve Başkan Savaş Abak’a destek olunması gerektiğine vurgu yapan Kahraman; “Ben Ankara’da işlerimi yürüttüğüm için Bolu’ya çok gidip gelemiyorum ama Bolu’da 4-5 aylık sürede gördüğüm kadarıyla, önceki dönemleri de incelediğim kadarıyla Boluspor bence böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Savaş Başkanın kıymetini bilmek lazım, destek olmak lazım” dedi.

“55-60 milyon lira eski yönetimden borç var”

Kahraman, kırmızı beyazlıların eski yönetimden kalan yaklaşık olarak 55-60 milyon civarında borcu olduğuna da dikkat çekerek “Boluspor’un mevcut ekonomik durumu çok iyi biliniyor. 55-60 milyon eski yönetimden alınan borç var. Eski yönetimden gelen temlikler var. Savaş başkan gerçekten çok büyük fedakarlık yapıyor. Kendinden, ailesinden zamanı Boluspor’a veriyor” şeklinde konuştu.

Kahraman, kendisinin ve diğer yönetici arkadaşlarının başkan Savaş Abak’a ve Boluspor’a ellerinden geldiği desteği olmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim