(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından tesislerinden yaptığı çalışmayla başladı.

Boluspor’da akşam üstü yapılan çalışma öncesi kırmızı beyazlıların teknik direktörü Yalçın Koşukavak, oyuncularla orta alanda kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

“Oruç tutacak oyunculara göre programlarımızı hazırlayacağız”

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, ilk olarak oyuncuların Ramazan ayını kutlayarak; “Herkesin Ramazanı mübarek olsun Allah kabul etsin. Oruç tutacak oyunculara göre programlarımızı hazırlayacağız. Şu anlık bir sıkıntı görünmüyor” ifadelerine yer verdi  

“Ceza sahasına girmeden golü yedik”

Koşukavak, Giresunspor maçında alınan 3 puan sonrası da oyunculara galibiyetten ötürü teşekkür ederek; “Öncelikle herkesin ayağına sağlık teşekkür ederim. Çok samimi oynadınız. Maçında görüntülerini aldık, beraber bakacağız. Size zor olacağını söylüyordum. Bakın maçın istatistiklerine ceza sahasına giriş 0. Ceza sahasına girmeden golü yedik. Herkesin bunlar kesin kazanır diye bakılan maç, oyuncular ve antrenörler tarafından en riskli maçlardır. Zorda olsa kazanmasını bildik” dedi.

“Rakip odaklı çalışmalarımızı yapacağız”

Bodrum’daki sıcaklık ve maçın oynanacağı saat ile ilgili de oyuncularını uyaran deneyimli teknik adam; “Daha çok konsantrasyonunuza ihtiyacımız var. Biraz daha çalışmalara konsantre olmanız gerekiyor. Çünkü İlk yarıda Bodrum’da oynadık. Hafta ortasında çalışmaları biraz aşağıya çekeceğiz. Bodrum’u bilmeyen varsa, orada bu mevsimde sıcaklık biraz daha yüksek. Salı gününden itibaren biraz daha rakip odaklı çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Boluspor günü hafif geçirdi

Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerde teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde düz koşu yapan futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı tamamladı. Kırmızı beyazlılar, Bodrum FK maçının hazırlıklarını hafta boyunca yapacağı çalışmalarla sürdürecek. Boluspor, ligin 27. haftasında 17 Mart Pazar günü 13.30'da Bodrum FK'ye konuk olacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ