(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Trendyol 1.lig de ikinci yarıya Adana’da start veren Boluspor deplasmanda Adanaspor’a karşı uzun süre eksik oynamasına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. Temsilcimizde istatistiklerde belli oldu. Yeni transferlerle takımın kalitesi biraz daha üst seviyelere çıkarken koşu mesafelerindeki isimlerde dikkat çekti.

Ligin ikinci yarısına farklı bir kimlikle start veren Boluspor’da yeniliklerde dikkat çekiyor. Yeni transferlerle kadro derinliği ve kalitesi yükselen Boluspor’da Adanaspor maçı sonrası oluşan verilerde yüz güldürdü.

Sezonun ilk yarısına oranla ligin ikinci yarısında Adanaspor karşısında uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen hızlı ve etkili bir futbol izlettiren Boluspor’da koşu mesafeleri de belli oldu.

Adanaspor karşısında yeni transfer Makedon oyuncu Daniel Avromovski 12 bin 521 metre koşarak listenin başında yer aldı. İki ve üçüncü sırada ise Oğuz Kaan 11.370, Onur 10.602 yer aldı.  Bir diğer Vusal ise 10 bin 455 metre koşarak istatistiklerde yer alan oyuncu oldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ