(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Devre arası transferlerini nokta atışlarla sürdüren Boluspor transfer komitesi, aradığı orta sahaRomanya’da buldu. Kırmızı beyazlılar, uzun yıllar ülkemizde de futbol oynayan Brezilyalı futbolcu Jefferson Nogueira Junior kadrosuna kattı. 

Boluspor transfer komitesi ligin devre arası transferlerinde dur durak bilmiyor. İkinci yarıya başlarken 6 transferi bitiren komite, 7. ismi de kadroya kattı. 

Ülkemizi yakından bilen geçtiğimiz yıllarda Trendyol Süper Lig de Gazişehir FK takımında forma giyen Romanya’nın süper liga liginde Petrolul Ploieşti takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Jefferson Nogueira Junior ligin ikinci yarısından itibaren Boluspor forması giyecek. 

Boluspor, merkez orta saha pozisyonunda oynayan Brezilyalı futbolcu Jefferson Nogueira Junior'u kadrosuna katarak orta saha sorununu da halletmiş oldu.

Brezilyalı oyuncu Süper Lig de 57 karşılaşmada Gazişehir FK formasını giyerken 5 gol 3 asistle katkı verdi. Tecrübeli oyuncu, Trendyol 1.Lig de ise 24 karşılaşma da 2 gol 1 asistle dikkat çekiyor.

Jefferson Nogueira Junior, profesyonel kariyerine Figueirense kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Paulínia, Fortaleza ve Gaziantep kulüplerinde oynadı. Bu sezon Petrolul Ploieşti takımı ile 16 karşılaşmaya çıkan Jefferson, 737 dakika forma giydi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ