Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 2022 yılına ait Hayvancılık Desteklemeleri kapsamında 2022 yılı ilk 8 ay doğumlu olan buzağıların Buzağı Desteklemesi askı listeleri yayınlandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda; “Bakanlığımızca yürütülen 2022 yılına ait Hayvancılık Desteklemeleri kapsamında 2022 yılı ilk 8 ay doğumlu olan buzağıların Buzağı Desteklemesi askı listeleri yayınlanmıştır.

İlgili askı listeleri 27 Ocak  – 06 Şubat 2023 tarihleri arasında İl Müdürlüğümüzde askıya çıkartılacaktır. Yetiştiricilerimizin bu tarihler arasında listeleri kontrol edip itirazlar için İl Müdürlüğümüze ilgili belgeler (Aşı Makbuzları, Pasaportlar) ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Son müracaat tarihi 06 Şubat 2023 Pazartesi  günü olup bu tarihten sonra itirazlar değerlendirilmeyecektir. Yetiştiricilerimizin bu tarihler arasında listeleri kontrol edip itirazlar için İl Müdürlüğümüze ilgili belgeler (Aşı Makbuzları, Pasaportlar) ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Son müracaat tarihi 06 Şubat 2023 Pazartesi  günü olup bu tarihten sonra itirazlar değerlendirilmeyecektir.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim