(HABER MERKEZİ)- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl ve Merkez İlçe Örgütü, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için sahaya indi. Devam eden saha çalışmalarına ilişkin konuşan Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, “Adım attığımız her yerde Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a olan sevginin arttığını görüyoruz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine iki buçuk aydan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl ve Merkez İlçe Örgütü sahaya indi. Gönüllü organizasyonunu planlayan CHP’de saha çalışmalarına partili ve gönüllü katılım sağlıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, İl ve Merkez İlçe Örgütü Yönetimleri ile çok sayıda gönüllü, vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı.

Saha çalışmalarında her vatandaşla yakından ilgilenen partililer, vatandaşlara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 5 yıllık görev süresi boyunca ilimizde gerçekleştirmiş olduğu belediye çalışmaları, sosyal hizmetler ve Bolu’nun geleceğine olumlu anlamda dokunan projelerinin yer aldığı gazeteyi de vermeyi ihmal etmiyorlar.

“ADIM ADIM ÇALIŞARAK VE HER SOKAKTA, HER CADDEDE, HER EVDE İZ BIRAKACAĞIZ”

Devam eden saha çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ise vatandaşların Başkan Özcan’a ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını ifade etti. Başkan Çetin Uç, seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “CHP İl ve Merkez İlçe Örgütleri olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinin startını verdik. Haftalar öncesinde tamamladığımız gönüllü organizasyonumuz ile artık Bolu’nun sokaklarına, caddelerine çıkarak Bolu Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Tanju Özcan’a destek istemeye başladık. Yaz aylarında kongre süreci ile kaybettiğimiz zamanı kısa sürede telafi ederek bugün partililerimiz ve partimize gönül veren vatandaşlarımızla çalışmaya başladık. Parti olarak, gönüllülerimizle birlikte 31 Mart’a kadar Bolu’da girmedik sokak, cadde; çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Adım adım çalışarak ve her sokakta, her caddede, her evde iz bırakacağız” dedi.

“BOLU, İKİNCİ YENİLİK VE DEĞİŞİM DÖNEMİNE ‘MERHABA’ DİYECEK”

Seçime ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Uç, “Biz biliyoruz ki vatandaşlarımız Tanju Özcan’ı çok seviyor. Ona inanıyor ve güveniyorlar. Onu bu göreve getirirken de vatandaşlarımız bu duygulara sahipti, aradan geçen 5 yılda da görüyoruz ki vatandaşlarımız aynı duyguları içinde. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında Bolu, ikinci yenilik ve değişim dönemine ‘merhaba’ diyecek. Bunun izlerini bugün sahada gezerken sıktığımız her elde, kucaklaştığımız her vatandaşımızın gözlerinde görüyoruz. Sahada birlikte yorulduğumuz başta Tanju Özcan Başkanım olmak üzere, İl Başkanım Tahsin Mert Karagöz’e, parti yöneticilerime ve partimize gönül veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte sahada omuz omuza çalışmak isteyen herkesi de gönüllü olmak üzere partimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ