(Haber: Oğuzhan EKE) – Seben’de CHP’nin ilçe belediye başkan aday adayı Uygar Oturakdaş’ın tanıtım programı gerçekleştirildi. Başkan Tanju Özcan, aday adayı için destek istedi.

Bolu’nun ilçelerinde belediye başkan aday adaylarının tanıtımları devam ediyor. CHP Bolu İl Başkanlığı da Seben’de belediye başkan aday adayını tanıttı. Seben’de CHP’nin tek aday adayı olan Uygar Oturakdaş’ın tanıtım törenine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Seben İlçe Başkanı Latif Uymaz, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

“20 YIL ÖNCE BURAYA GELDİĞİMDE AYNI HEYECANI YAŞIYORDUM”

Seben’de 20 yıldır hizmet verdiğini aktaran Seben Belediye Başkan Aday Adayı Oturakdaş, “Gün bugünmüş. 20 yıl oldu. Bugüne kadar hizmet ettik. 20 yıl önce buraya geldiğimde aynı heyecanı yaşıyordum. Şu an aynı heyecanla devam ediyorum. Allah nasip etti, bugün karşınıza hizmet için çıktık. Sağ olsun, abilerimiz, büyüklerimiz böyle bir yola çıkalım dediğimizde, hiçbiri geri çevirmedi, sağlam bir kadro kurduk, nasipse siz de uygun görürseniz, rabbim nasip ederse bu vazifeye talibiz. Belediyecilik anlamında ilk önce adil, şeffaf, cesur ve güler yüzlü bir hizmet vereceğimizden hiç kimseni şüphesi olmasın. Gencimizden yaşlımıza, çocuklarımıza kadar, hepsinin hakkını, hukukunu savunacağız” dedi.

“TEK TEK PLANLADIK, PROJELERİMİZ HAZIR”

Seben’in sorunlarını bildiğinin altını çizen Oturakdaş, “Sahip çıkacağız, eksikleri biliyoruz. Seben’deki öğrencilerimizin eksiklerini biliyoruz. Dışarıdan gelen misafir öğrencilerimizin eksiklerini biliyoruz. Eğitim anlamında eksileri biliyoruz. Altyapı anlamında eksikleri biliyoruz. Doğalgaz sorunumuza ilk önlem alıp bunun üzerine çalışma yapıp ve içme suyu üzerine ilk icraatlarımızı gerçekleştireceğiz. Başkanımın da destekleriyle inşallah… İlk önce Seben’de yaşayan kıymetli insanların değerini bileceğiz. Onlara kıymet vereceğiz, onlara çalışacağız. Onların rahatı, huzuru ve Seben’de hayatlarını devam ettirebilmeleri için çalışacağız. Allah nasip ederse hepsini tek tek planladık, projelerimiz hazır. Burada hepsini dile getirmek istemiyorum ama projelerimiz hazır. Seçim sürecinde bunları tek tek açıklayacağız. Ayrıntılarıyla birlikte vatandaşımıza duyuracağız” ifadelerini kullandı.

OTURAKDAŞ İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Aday tanıtım töreninde Başkan Özcan ve İl Başkanı Karagöz,  Oturakdaş için destek istedi. Başkan Özcan, “Seben küçük bir ilçe... Seben’e Bolu Belediyesinden başka doğrudan yardımcı olabilecek kurum yok. Dolayısıyla buraya dışarıdan bir hizmet gelecekse, onu ancak biz getirebiliriz. Uygar Kardeşimiz, bizim kardeşimiz. Bizden ne isterse, Tanju abisinden ne isterse ben bir abi olarak her daim o isteklerini karşılayacağım. Sizlerden de Uygar kardeşim için destek istiyorum. Siz bu desteği verin, biz de Seben’in ihtiyaçlarını daha hızlı, daha koordineli bir şekilde, Uygar kardeşimizle birlikte çözelim” diye konuştu.

İl Başkanı Karagöz ise Seben’de anket yapıldığını açıklayarak, “Bizler süreç başladığında Seben’de tarafsız bir anket yaptırdık. Bu anket neticesinde Uygar Bey, açık ara farkla Seben halkını 31 Mart sonrası görmek istediği belediye başkan adayı olarak karşımıza çıktı. Bizler de süreçte, yöneticilerimizle birlikte üstümüze düşen görevi yaptık ve bugün burada kıymetli Uygar Beyin aday adaylık açıklamasında hep beraber birlikteyiz” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE