(HABER: ASLI AKIŞ) - Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Bolu’da yürütülen çocuk, yaşlı, engelli hizmetleri, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetler hakkında bilgi aldı.

fot galeri gif

Yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yatırımları yerinde incelemek adına Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin’e ziyarette bulundu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek. Ziyarette, yapımına başlanılan Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezinin yanı sıra Çocuk Evleri sitesi, Engelsiz Yaşam Bakım ve Reh. Merkezinin süreçleri istişare edildi.

“22 YILDIR HİZMET ÜRETİYORUZ”

Ak parti hükümetinin 22 yıldır sosyal devlet anlayışıyla hizmet ettiğinin altını çizen Coşkunyürek; “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İl Müdürümüz Sn. Cemal Keskin ile Bolumuzda yürütülen çocuk, yaşlı, engelli hizmetleri, Şehit yakınlarımız ve gazilerimize yönelik hizmetler, kadına yönelik hizmetler ile planladığımız ve yapımı devam eden; Çocuk Evleri sitesi, Engelsiz Yaşam Bakım ve Reh. Merkezi, İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası gibi yatırımlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. AK Parti Hükümeti olarak 22 yıldır olduğu gibi Bolulu hemşehrilerimize sosyal devlet anlayışıyla hizmet etmeye, eser üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Coşkunyürek il Müdürlüğü ziyareti ve görüş alışverişinin akabinde, inşaat devam eden Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezini yerinde gördü.

“BOLUMUZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

İnceleme sonrasında açıklamada bulunan Coşkunyürek; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca 67 Milyon TL yatırım bedeliyle Kültür Mahallesinde yapımı devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek İl Müdürümüz Sn. Cemal Keskin'den bilgiler aldık.  İnşallah 2024 yılı sonunda kamu binamızı Bolulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimizin kamu hizmetlerinden en üst seviyede yararlanabilmesi için insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz. Her şeyin en iyisine lâyık olan Bolumuza bu güzel eserimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK