(ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aday tanıtım toplantısındaki özel diyaloğundan bahsederek; “Bolu’nun çok güzel bir şehir olduğunu inşallah AK belediyecilik ile Bolu’nun tekrar tanışması gerektiğini söyledi. Milletimizi, ‘Bolulu hemşerilerimizi AK belediyeciliğin hizmetlerinden mahrum etmeyin’ dediği mesajlarını paylaştı.

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Töreni’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Belediye Başkanı Adayının Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olduğunu açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahnede Demirkol ile olan samimi sohbeti dikkatlerde kaçmadı. O anları ilk kez Köroğlu Haber ailesi ile paylaşan Demirkol, tanıtım sonrası değerlendirmede bulundu.

“BOLU AK BELEDİYECİLİKLE TEKRAR TANIŞMALI”

Demirkol, Bolu’nun manevi ne tarihi güzelliğinden Cumhurbaşkanının söz ettiğine işaret ederek; Sayın Cumhurbaşkanımız Bolu’ya selamlarını iletti. Bolu’nun çok güzel bir şehir olduğunu inşallah AK belediyecilik ile Bolu’nun tekrar tanışması gerektiğinden bahsetti. Çok çalışılması noktasında da talimatlarını verdi. Milletimizi, ‘Bolulu hemşerilerimizi AK belediyeciliğin hizmetlerinden mahrum etmeyin’ dedi. Ayrıca Bolu’nun hem manevi hem tarihi güzelliği olduğunu dile getirdi” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

31 Mart’ta Bolu’nun gerçek belediyecilik hizmetine kavuşacağı noktasındaki fikrini beyan eden Demirkol; “İnşallah 31 Mart seçimleri hem ülkemiz hem Bolumuz için hayırlara vesile olur. Milletvekilimiz, il başkanımız, kadın kollarımız ve merkez ilçe başkanımızla beraber Cumhurbaşkanımızın il belediye başkanları aday tanıtımıza katılmış olduk. Bolumuz inşallah hakkettiği AK belediyeciliğe kavuşur. Bizde bu noktada vatandaşlarımızın teveccühleri, kucaklamaları sebebiyle teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olan Bolulu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Belediyemiz 31 Mart’ta gerçek belediyecilik hizmetine kavuşmuş olur” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH SEÇİMLERDE ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

Muhammed Emin Demirkol, Bolu’nun adını hizmetler ve projelerle duyurmak istediklerini belirterek; “Biz kavgadan, karmaşadan uzak Bolu’nun ihtiyaçlarına, projelerine yönelik ve İzzet Baysal kenti olan Bolumuzu en güzle şekilde duyurmak istiyoruz. Projelerimizle, samimiyetle, kucaklaşarak hep birlikte başaracağımız bir seçim süreci yaşarız umarım. Halkımızın teveccühü ile inşallah bolu belediyesinde hizmet etme imkanına kavuşmuş oluruz. Bolu’nun adını sosyal medyada kavgalarla değil sadece hizmetlerle, projelerle, doğal güzelliklerle ve en güzel şekilde duyurmak istiyoruz. Bu noktada teşkilatımızla, halkımızla bütünleşerek inşallah seçimlerde zaferle ayrılacağız.” açıklamasında bulundu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ