Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göz Doktoru Emre Bilgen, hasta yakını tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Burnu kırılan ve dişleri zedelenen doktora Bolu-Düzce Tabip Odası’ndan destek geldi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Göz Doktoru Emre Bilgen, muayeneye gelen bir hastanın tedavisine yardımcı olmadığını iddia eden hasta yakını tarafından darp edildi. Burnu kırılan ve dişleri zedelenen göz doktoru tedavi altına alındı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

“DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Sağlık çalışanlarına şiddetin artması ve son olarak BAİBÜ Tıp Fakültesi’nde gerçekleşen yumruklu saldırı üzerine Bolu-Düzce Tabip Odası sosyal medyadan davanın takipçisi olacaklarını bildirerek; “Bugün de BAİBÜ Tıp Fakültesinde gencecik bir göz asistanı yumruklu saldırıya uğradı. Burnu kırıldı, dişleri zedelendi. Artık yeter! Bu şiddeti kınıyoruz. Şiddet yapanlara ciddi cezalar verilmesini istiyoruz. Hekim arkadaşımızın yanındayız, davanın takipçisi olacağız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim