Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu Kent Meydanına yerleştirilen “Tabiatın Kalbi Bolu” tabelası ve kent meydanında yapılan çevre düzenlemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Şehirdeki kavşaklara yerleştirilen ve Bolu’yu simgeleyen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Davarcıoğlu; “Tabiatın kalbi olduğunu bir kez daha tescillemiş olduk, 2019’a hazırız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, çalışmaların bir konseptten oluştuğunu belirterek; “Tabiatın kalbi olduğunu bir kez daha tescillemiş olduk Bolu’nun. Bu bir konsept çalışmaydı sadece burası değil. Yine Sağlık Müdürlüğü’nün oradaki kavşakta Ay Yıldız çalışması var yani ışıklı bir konseptti bu. Kent meydanına Tabiatın kalbinin yakışacağını düşündük. Burası kentin kalbi. Tabiatın Kalbi de Bolu tabi. Dolayısıyla buraya yakışacağını düşündük. Aynı şekilde Uğur Mumcu Parkı’nın yanında da bir Su Şelalesi var ışıklı olarak bu şekilde. Yine kalıcı konutlar kavşağında Balık konsepti var o da kalıcı konutlar alt geçidinde başlıyor yine oradaki balığı da kavağa çıkardık. İnşallah 2019’a hazırız” diye konuştu.

“GÖRSEL ŞÖLEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Davarcıoğlu, parklarda laleler ve menekşeler ile görsel bir şölen yapmak istediklerini söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bolu ile ilgili çalışmalarımız devam edecek çevre düzeniyle ilgili. Şu anda kışlık çiçeklerimizi dikiyoruz. Menekşeler dikiliyor onların arasına Lale dikiliyor. Yine bu meydanda bir lale halımız vardı o lale halısını devam ettireceğiz. Biraz parklarda laleler ile görsel şölen yapmayı düşünüyoruz park bahçelerdeki arkadaşlarımla. Yalnız yaz çiçeklerini çıkarttık, onları saksıladık. Seneye inşallah tekrardan dikeceğiz. Yani çıkardığımız çiçekleri de atmıyoruz onları çoğaltıyoruz. Hem kendilerini hem çoğalttıklarımızı şehrin değişik yerlerinde yine kullanmaya devam ediyoruz.”

Bolu Belediyesi tarafından Kent Meydanına yerleştirilen “Tabiatın Kalbi Bolu” yazısı Boluluların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan yazı yeni fotoğraf çektirme mekânı haline geldi.

 

Editör: TE Bilisim