Başarılı Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan Diş Kliniği’ni Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda görkemli bir törenle açıldı. En yeni teknoloji ile donatılan klinikte her yaştan hastaya hizmet verilecek.

haber: Selda Selin Say

Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan Diş Kliniği'nin açılış törenine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan’ın yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Başarılı Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan, kendi adını taşıyan Diş Kliniği’nin açılış kurdelesini kesen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan işletme sahiplerine hayırlı kazançlar diledi. Açılışın akabinde başkan Özcan ve davetliler kliniği gezerek Semra Yavuz Arslan’dan bilgiler aldılar.

Eğitim hayatı ile ilgili bilgi veren Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan “İzzet Baysal Anadolu Lisesi mezunuyum. Boluluyum. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdim. 15 yıldır diş hekimliği yapıyorum” dedi.

“TEDAVİLERİ PROFESYONELLİKLE KARŞILIYORUZ”

Tüm tedavilerin profesyonellikle uygulandığından bahseden Diş hekimi Semra Yavuz Arslan, “Daha çok estetik üzerine çalışıyorum. Estetik lamineler, tel tedavisi, ortodonti bunlar üzerine yoğunlaştım. İmplant tedavisinde de eğitimim var. İnsanlar artık çok daha bilinçliler. Estetiğin sadece dış görünüşle bağlı olmadığını, gülüşün çok değerli olduğunu öğrendiler. Sadece estetik değil, fonksiyonu da kaybetmek istemiyorlar. Diş sağlığını kaybetmek istemiyorlar. Buna göre lamine tedavilerimiz var. Diş dokusuna zarar vermeden uyguluyoruz. İnsanlar önceden büyük şehirleri tercih ediyorlardı. Şuan burada biz orada karşılanan bütün tedavileri profesyonellikle karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Diş hastalıkları tedavisinde modern cihazların kullanıldığı klinik, hastalarına protez, İmplanat Ortodonti tedavisi vb. hizmetler sunacak.

Editör: TE Bilisim