AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifasının ardından Bolu’da çıkan dedikodulara ateş püskürdü.

Bolu’da herhangi bir istifanın söz konusu olmadığını söyleyen Nurettin Doğanay, “AK Parti’yi Bolu’da kimseye dizayn ettirmem, il başkanı benim dolayısıyla çakallara bu kapıda ekmek yoktur, net bir şekilde söylüyorum.” dedi.

MEHMET FATİH YALINIZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifasını değerlendirerek konuşmasına başlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu ile ilgili dedikodulara da ateş püskürdü. Doğanay, “Öncelikle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bugün itibariyle belediye başkanlığından istifa etti. Kendisine göre gerekçelerini ortaya Koyarak istifa süreci gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte, hayatında başarılar diliyoruz. Bolu özeline geldiğimizde, Bolu’da ciddi anlamda bir dedikodu mekanizması bu konuda işliyor. Bu konuda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, görevden alındı alınacak, olmadı şahsımla alakalı da bir çok söylenti içinde bulunan insanlar var. Ama ben şunu özellikle belirtmek istiyorum. AK Parti İl Başkanı olarak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum, Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’la alakalı hiçbir dedikodu, hiçbir haber yoktur, bunlar genel merkez nezdinde de yoktur. Çünkü böyle bir şey olsa, takdir edersiniz ki, AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, benim bu konulardan haberdar olurum. 3 dönemdir Bolu Belediye Başkanlığını yapan Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığının Kurucu İl Başkanı Alaaddin Yılmaz, dün olduğu gibi bugün de görevinin başındadır. Şunu da söylemek lazım, bu süreç için de böyle bulanık havayı sevenler, sisli havayı sevenler, bu sisli havalarda kendisine malzeme çıkartmak isteyenler, AK Parti’yi Bolu yerelinde dizayn etmeye çalışan çakallar var. Bunu da net bir şekilde söylüyorum. AK Parti’yi Bolu yerelinde dizayn etmek isteyen çakalların hiçbirine pabuç bırakmam. Bu belediye başkanım adına da olur, bu herkes adına da olur. Onlara da buradan sesleniyorum. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz görevinin başındadır. Görevinin başında da olmaya devam edecektir. Dolayısıyla onlara buradan ekmek yok. Onlar konuşacak, gecesi gündüzü ile 3 ay 5 ay 1 sene 5 sene hiç umurumda değil. AK Parti’yi Bolu’da kimseye dizayn ettirmem, il başkanı benim dolayısıyla çakallara bu kapıda ekmek yoktur, net bir şekilde söylüyorum.” diye konuştu.

“HADİ ORADAN”

İstifa konusunda tek söz sahibinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Doğanay şöyle devam etti; “Bunlara AK Parti’nin kapısında ekmek yoktur. Dolayısıyla AK Parti’yi ağızlarına en son alacak kişiler ve insanlar da onlardır. Dün AK parti hakkında, dün Cumhurbaşkanımız hakkında, dün Sayın Başbakanımız hakkında neler söylediklerini, çakallık yapanların neler söylediklerini hepimiz biliyoruz. Bugün itibariyle de Düzce’de görev değişikliği olduktan sonra kalktılar bugün Bolu’da ciddi bir anlamda dedikodu yayarak, sıra Alaaddin Yılmaz’a geldi, Alaaddin Yılmaz da görevden alınacak diyorlar, hadi oradan diyorum. Bunu diyenlerin hepsine de hadi oradan diyorum. Bu konuda söz söyleyecek tek bir kişi vardır bu da Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Böyle bir durumda benim şahsımın bilgisi olur, dolayısıyla bu kapıda onlara ekmek yok.”

Editör: TE Bilisim