2018 yılı zamlarla geliyor. Yeni yılla birlikte, Birçok alanda olduğu gibi sürücü belgesi almak için ödenecek ücretlere de zam gelecek. Köroğlu Sürücü Kursu Müdürü Burak Gülen, 2017 yılının son fırsatının kaçırılmaması gerektiğini belirtti. 

2016 yılının başında değişen sürücü kursu yönetmeliği ile Türkiye genelinde ve her ilde uygulanan taban fiyat uygulaması Bolu’yu da kapsadı. Yönetmelikle birlikte gelen taban fiyat uygulaması ile sürücü adaylarına hizmet veren bütün kurslarda ücret sabitlendi.

Bolu’da yıllardır hizmet veren Köroğlu Sürücü Kursu Müdürü Burak Gülen, 2018 yılının taban fiyatı zammından etkilenmeden sürücü belgesi almak isteyen tüm adayların, vakit kaybetmeden 8 ARALIK 2017 Cuma gününe kadar, gerekli belgeleri hazırlayarak, başvuru yapmaları halinde, 2018 yılında artacak olan ücretlerden etkilenmeyeceklerini bildirdi.

Bolu’nun ilk sürücü kursu olan ve yıllardır binlerce vatandaşı sürücü belgesi sahibi yapan Köroğlu Sürücü Kursunda, motosiklet (A1-A2), otomobil (B), kamyon (C), T.I.R (CE) ve otobüs (D) için sürücü belgesi almak isteyenler eğitim alabiliyor.

Yukarda belirtilen sınıflarda sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlar, 8 ARALIK CUMA  gününe kadar,

2 adet biyometrik fotoğraf

2 adet sabıka kaydı aslı

2 adet aile hekiminden sağlık raporu aslı (biyometrik fotoğraflı)

1 adet kan grubu kartı

2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

2 adet öğrenim belgesi (diploma) fotokopisi

2 adet sürücü belgesi fotokopisi (fark müracaatı için)

Belgeleri ile başvuru yapmaları halinde 2018 yılında yaşanacak ücret artışından etkilenmeyecek.

 

 

Editör: TE Bilisim