Emelia Beauty Center'da Sadece 50 Dakikada Gözle Görülür Değişim!

"Güzelliğinizi Keşfedin”

D100 karayolu üzerinde bulunan Rezidansta hizmet veren Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi, güzellik ve kişisel bakım alanında hizmet vermeye devam ediyor. Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi, yoğun istek üzerine bayram kampanyasını sürdürüyor.

Cilt Bakımı 1500 TL yerine 500 TL!

Emelia Güzellik Merkezi, cilt bakımı ihtiyacı olan herkes için özel bir fırsat sunuyor. Normalde 1500 TL olan cilt bakımı hizmeti, bu kampanya döneminde sadece 500 TL'ye sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için kaçırılmayacak fırsat. Cildiniz için özel olarak seçilmiş Şems Arslan ürünleriyle zenginleştirilmiş bu bakım, uzman ellere emanet. Bu özel bakım, sadece 50 dakika sürüyor ve her bir aşamasında kaliteli ürünlerin etkisiyle cildinizde gözle görülür bir değişim sağlıyor. Şems Arslan ürünleriyle yapılan cilt bakımı, tanıtım amaçlı olup, doğru bio uluslararası Nobel almış ürünlerle yapılan özel bakım %100 memnuniyet garantisiyle sunuluyor.

Emelia Güzellik Merkezi, müşterilerine kaliteli ve memnuniyet garantili hizmetleriyle güzellik ve bakımın yeni adresi olmaya devam ediyor.

Rezervasyon için: 0(541)369 5869

Adres: Paşaköy Mahallesi D100 Karayolu Caddesi Üzeri Rezidans 14 A Blok Kat: 1 Daire: 7 (14 Burda Avm Yanı)

Editör: Ebru Buket EKE