Bolu Dağı’nda hizmete devam eden Eniştenin Yeri, müşterilerine sunduğu mükemmel lezzetlerle büyülüyor. Özenle seçilmiş damak lezzetleri, kaliteli hizmet anlayışı ile Eniştenin Yeri, serpme kahvaltıdan ızgara çeşitlerine, köy ürünlerinden tatlılarına kadar müşterilerine mükemmel lezzetler sunuyor.

Muhteşem Bolu Dağı manzaralı terasında, lezzetli menüsü ve ekonomik fiyatlarıyla rakiplerinden ayrılan Eniştenin Yeri, kalite ve damak tadına önem veren herkesi Bolu Dağı Bakacak Mevkiindeki yerine bekliyor.

Günün erken saatinde geldiyseniz zengin köy kahvaltısını deneyebilir ya da ızgarada pişmiş sucukları, köfterleri, pirzolaları ve diğer lezzetleri tadabilirsiniz. Eniştenin Yeri, her damak tadına uygun eşsiz lezzetler yer alıyor.

Yeşilliği ile büyüleyen, manzaralarıyla kendine hayran bırakan Bolu Dağı’nda et yemenin keyfini Eniştenin Yerinde çıkartın. Eniştenin Yeri gün ortasında iş temposundan sıyrılıp kendinizi özel hissetmeniz için birebir. Şehrin gürültüsünden uzak bir ortamda, kuş sesleri arasında, doğanın eşsiz güzelliğinde sizleri serpme köy kahvaltısı ve mangal ziyafetine bekliyor.

Eniştenin Yerinin kaliteli iç ve dış mekânında ızgara et yemenin keyfini yaşayabilirsiniz…

Editör: TE Bilisim