(HABER: SERVET GÖKÇEK)- Yeniden Refah Partisi'nin Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu’nun ekonomik gelişimine katkı sağlayan sanayi sektörünü yakından incelemek ve sektör temsilcileriyle bir araya gelmek üzere Bolu Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Faruk Bayrakdar,  ziyaretinde, Bolu'nun geleceğine dair hizmet vizyonunu ve projelerini vatandaşlarla paylaştı. Bayrakdar, yeni organize sanayilerin kurılması için öncülük yapacaklarının altını çizdi.

“BOLU’MUZA AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI GETİRECEĞİZ”

Bayrakdar'ın ziyaretindeki en önemli vurgulardan biri, Bolu'ya Ahlaklı Belediyecilik anlayışını getireceklerini belirtmesiydi. Rant, rüşvet ve adam kayırma gibi uygulamaların olmayacağını kesin bir dille belirten Bayrakdar, ehliyetli liyakatin, işini hakkıyla yapan çalışanların olduğu, şehrin yaşam kalitesini artırmak için ahlaki değerlere dayalı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi. 

“YENİ ORGANİZE SANAYİLERİN KURULMASINA ÖNCÜLÜK YAPACAĞIZ”

Bayrakdar, yeni organize sanayi bölgelerinin kurulması konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Sanayi sektörünün sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket edeceklerini ifade eden Bayrakdar, sanayinin taşınması sürecinin planlı ve kademeli olarak gerçekleşeceğini vurguladı. Yeni organize sanayi bölgelerinin açılması için de öncülük yapacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi olarak, Bolu'nun sanayi sektörünü desteklemek, rekabet gücünü artırmak ve sürdürülebilir bir kalkınma sağlamak için çeşitli projeler geliştireceklerini vurgulayan Bayrakdar, şehrin endüstriyel potansiyelini en üst düzeyde değerlendirmeyi de hedeflediklerini ifade etti.

“BOLU’MUZ İÇİN ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Hizmet etmenin ne demek olduğunu merhum Erbakan Hoca’dan öğrendiklerine işaret eden Bayrakdar;  “Hizmetin ne demek olduğunu, hizmetin nasıl yapılması gerektiğini Erbakan Hocamız’dan öğrendik. Bizim için hizmet; yeri geldiğinde parti binasında çay dağıtmak, yeri geldiğinde en ücra köydeki yaşlı amcamızın sorunlarını öğrenip harekete geçmek, yeri geldiğinde ise muhabbet tohumlarıyla vatandaşımızın gönlünü hoş etmektir. Hizmet aşkı, bizim içimizde yolun sonuna kadar bitmez. Çünkü biz Erbakan Hocamız’dan böyle öğrendik. O yüzden diyoruz ki; Bolu'muz için şimdi hizmet zamanı”  şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK