AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ziyarette bulunduğu bir kreşte istiklal marşımızın 10 kıtasını ezbere okuyan geleceğimizin teminatı minikler tarafından karşılandı. Güner, o güzel anları sosyal medya hesabından; “Hem gururlandık hem de geleceğe dair umudumuz kat kat daha da arttı. İşte bu ruh işte bu nesil ülkemizi ilelebet ayakta tutacak” ifadeleriyle paylaştı.

Haber: Aslı Akış

İl Başkanı Güner, her gün sahada esnaf, vatandaş ve kurum ziyaretleri yapıyor. Ramazan ayı dolayısıyla da akşam iftar davetlerine katılıyor. Son yaptığı ziyarette 4-5 yaş gurubundaki çocuklar tarafından karşılandı Güner. Minikler ile bir araya gelerek zaman geçiren İl Başkanı Suat Güner, ziyarete dair içimizi ısıtan o anların videosunu paylaştı.

Ziyaretin akabinde duygularını dile getiren Güner, “4-5 ve 6 yaşındaki minik evlatlarımız İstiklal Marşımızın 10 kıtasını da ezbere okuyarak bizleri karşıladılar. Hem gururlandık hem de geleceğe dair umudumuz kat kat daha da arttı. İşte bu ruh işte bu nesil ülkemizi ilelebet ayakta tutacak.” dedi.

[playlist type="video" ids="228877"]

Editör: TE Bilisim