(Basın Bülteni) - Gerede Belediyesi,  Geçici Hayvan Bakımevi yapım işi için nakdi yardım protokolü imzaladı.

fot galeri gif

Tarım ve Orman Bakanlığı 9.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit ve Doğa Koruma Milli Parklar Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.

Ziyarette; Gerede İlçesi sınırları içerisinde daha önce yer tahsisi yapılan Gerede Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevine ilişkin protokol imzalandı. Protokol kapsamında bakımevinin yapımı için Tarım ve Orman Bakanlığından nakdi yardım yapılacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bakımevinin inşaatının en kısa sürede başlayacağını aktararak, “Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Ankara Bölge Müdürü Hasan Başyiğit ve Doğa Koruma Milli Parklar Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler ziyaretimize geldiler. Geçici Hayvan Bakımevi yapımına yönelik olarak Tarım ve Orman Bakanlığından alınacak nakdi yardıma ilişkin protokol imzaladık. Geçici Hayvan Bakımevi yapımına en kısa sürede başlayacağız” dedi.

1150 METREKARE ALANI KAPSIYOR

Gerede Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi postoperatif ve ameliyathane binasından oluşacak. Yapılacak tek katlı yapıların oturum alanı toplamı yaklaşık 1150 metrekare alanı kapsıyor. Yapılacak Bakımevi içerisinde; ameliyathane, röntgen odası, veteriner hekim odası, laboratuvar, muayene odaları, barınak alanları, karantina alanı, bakım odası, depo ve personel odaları yer alacak. Yapım işi ihalesi hazırlıkları büyük ölçüde tamamlanan Gerede Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevin yapımına ilişkin kısa zaman içerisinde ihaleye çıkılması planlanmaktadır.

Editör: Oğuzhan EKE