Vatandaşların genellikle oturarak vakit geçirip, sohbet ettikleri Demokrasi Meydanı’nda geyik heykelleri yerini aldı. Bolu İzzet Baysal Caddesi Üzerinde bulunan Demokrasi Meydanı’na gelen geyikler, kentin güzel bir görüntüye kavuşmasına da katkı sağladı. Bolu’yla bağdaşması ve simgesi haline gelmesi planlanan geyiklerin, şehre gelen turistlerin de ilgisini çekmesi bekleniyor.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Geyikleri beğenen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür eden vatandaşlar, geyik heykellerinin Bolu'ya yakıştığını, güzel bir değişiklik olduğunun belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.

“İLİMİZ İÇİN DEĞİŞİKLİK OLDU”

Geyikleri beğendiğini belirten Ayşe Yamaner “Geyikler güzel olmuş, yakışmışlar. Ayı figüründen daha güzel olmuş. Beğendim. İlimiz için değişiklik oldu” ifadelerini kullandı.

“GEYİK HEYKELLERİ GÜZEL OLMUŞ”

Geyik heykellerinin güzel olduğunu vurgulayan Gönül Mutluer, canlı geyiklerden bahsederek, “Daha önce de canlıları vardı. Onları sanırım şimdi doğaya saldılar. Bu geyik heykelleri de güzel olmuş. İlimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Tanju Özcan’a teşekkür eden Belediye Çalışanı Fadime Akıncı, Geyiklerin Bolu’ya renk kattığını söyleyerek , “Geyikler çok güzel oldu. Bolu’ya bir renk kattı. İlimiz için değişiklik oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Teşekkür ederiz” kelimelerini kullandı.

“BU MİLLETİMİZİN KABULÜYLE OLDU”

Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ve çalışanlara teşekkür eden Mustafa Alemdar, ayı ve geyik polemiğine de değinerek, “Geyikler geldi. Çok güzel oldu. Bundan evvelki kararları milletimiz kabul etmedi. Ayıydı vs. onları milletimiz kabul etmedi fakat bu milletimizin kabulüyle oldu. Çok da güzel oldu. Bolu’muzu temsil eden bir heykel oldu. Belediye Başkanımızdan, buraya sebep olup yapanlara teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim