Voleybol Bayanlar 1.Lig ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bolu Belediye Spor’da forma giyen ve takım kaptanlığını yapan smaçör Gizem Nur Saka’yı transfer etti. transfer sonrası mutlu olduğunu ifade eden Saka, “Balıkesir ile beraber Bolu’da inşallah Sultanlar ligine çıkar.” dedi.

Sezona şampiyonluk hedefi ile giren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor transfer çalışmalarına başladı. bolu Belediyespor forması giyen tecrübeli smaçör Gizem Nur Saka ile anlaştı. Son bir buçuk sezondur Belediyespor formasını terleten ve takımın kaptanlığını yapan Saka, “Bolu benim için farklı bir şehir, takım ve oradaki arkadaşlarımı özleyeceğim. Bir buçuk senedir oradayım ve takım kaptanlığını yaptığım bir takımla Sultanlar ligine yükselmek isterdim ama kısmet olmadı. İnşallah bu sezon Balıkesir ile Sultanlar ligine yükselirim ve diğer yükselen takımda Bolu Belediyespor takımı olur.” İfadelerine yer verdi.

1993 doğumlu Gizem Nur Saka, 1.80 metre boyunda. Kariyerinde daha önce SSK, Emlak Toki, Gazi Üniversitesi, Karşıyaka, Halk Bankası, Trabzon İdmanocağı ve son olarak Bolu Belediyespor da forma giymişti.

Editör: TE Bilisim