Son teknoloji ürünü, en iyi cihazlarla hizmet veren, Aden VİP Güzellik Merkezi güler yüzlü personeli ve işinin uzmanı çalışanlarıyla büyük beğeni topluyor.

Aden VİP Güzellik Merkezi, sizlere güzelleşmenin kapılarını açıyor. Cildin ihtiyaçlarını çok iyi belirleyen ekibi ile sizlere en doğru bilgileri veriyor. Bölgesel zayıflama, cilt bakım, lazer epilasyon gibi birçok işlemle hizmet vermeye devam ediyor.

 “Bolu’da tek ve dünyanın ilk patentli cihazları kullanılıyor”

Bolu’da faaliyet gösteren Aden VİP Güzellik Merkezi Bölge Müdürü Dilara Özay, son teknolojik cihazları ve güzellik merkezinde yapılan işlemlerle ilgili bilgiler verdi;

“Aden Vip ailemiz 81 ilde 110 şubemiz bulunmaktadır. 81 ilde verilen hizmetlerin ve kullanılan cihazların hepsi aynı olarak kullanılmaktadır. Hiçbir değişiklik göstermiyoruz. Zaten getirdiğimiz cihazlar şehirde tek bulunmaktadır. Şehre göre hareket ediyoruz. Gideceğimiz şehirde hangi cihaz yoksa ona göre hareket ediyoruz”

PEŞİN ÖDEME YAPANLARA İSTEDİĞİ İŞLEM HEDİYE!

Eylül ayı boyunca yüzde 40 indirim uygulandığını söyleyen Özay “Açılışa özel Eylül ayında tüm işlemlerimizde yüzde 40 indirimlerimiz başlamaktadır. Peşin ödemelerde ise müşterilerimizin istediği işlemi hediye olarak veriyoruz. Hangi işlemi isterse istesin. Bölgesel zayıflama işlemi uyguluyoruz, Kalıcı makyaj işlemi, lazer epilasyon, hidrafacial, leke tedavimiz mevcuttur. Tüm danışanlarımızı şubemize ilk olarak ücretsiz cilt analizi ve deneme atışları için davet ediyorum. Çünkü ilk başta denemelerini istiyorum. Gelsinler, görsünler ve ona göre kayıt gerçekleştirsinler. Zaten cihazlar Bolu’da tek ve dünyanın ilk patentli cihazının son serisini kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Zaten kendileri araştırdıklarında mutlaka bizi tercih edecekler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim