Veteranlar futbol turnuvasında A grubunda 7.hafta karşılaşmaları geride kaldı. A grubunda ilk 3 takım belli oldu. Sem-Mak ile Birlik Et arasında 4. yarışı kıyasıya devam ederken, 1453 Osmanlıspor’un grup maçlarını lider olarak bitirmesi bekleniyor.

Akay İnşaat Toar Yapı:12 Gençlik Spor:10

Gecenin ilk karşılaşmasında Akay İnşaat Toar Yapı, Gençlik Spor arasında oynandı. Bir hayli çekişmeli ve gollü geçen mücadelede son dakikalara kadar kimin kazanacağı belli olmadı. Karşılaşmada 22 golün atılması dikkat çekerken tecrübesi ile öne çıkan Akay İnşaat Toar Yapı rakibi Gençlik Spor karşısında maçı 12-10 kazanarak 3 puanı almasını bildi.

Sem-Mak:9 Köroğlu İnşaat:1

Turnuvada Sem-Mak yoluna doludizgin devam ediyor. Köroğlu İnşaatla karşılaşan Sem-Mak galibiyete farklı ulaştı. Köroğlu Betonu 9-1 ile geçen Sem-Mak puanını 13 yaparken sıralamada 4. sırada yer aldı.

Birlik Et:9 Karaköy Kooperatifi:2

Birlik Et ile Karaköy Kooperatifi arasında oynan karşılaşmada Birlik Et’in ezici üstünlüğü vardı. Turnuvada ikinci tura kalmak isteyen Birlik Et rakibini rahat geçmeyi başarırken karşılaşmayı 9-2 kazandı. Birlik Et puanını da 12 yapıp Sem-Mak’ı takibini sürdürdü.

1453 Osmanlıspor:10 Özdemirler Ticaret:3

1453 Osmanlıspor, A Grubunda yoluna yenilgisiz devam ediyor. Şimdiye kadar oynadığı 7 karşılaşmada bir beraberlik alan Osmanlıspor, Özdemirler Ticaret ile karşılaştı. 1453 Osmanlıspor, karşılaşmayı da 10-3 kazanarak puanını 18 yaparak liderliğini devam ettirdi.

BESK:7 Sümer Saray:1

BESK ile Sümer Saray arasında oynanan karşılaşmada rahat olan taraf BESK takımıydı. İkinci turu hemen hemen garantileyen BESK, Sümer Saray takımını rahat geçmeyi başardı. BESK, karşılaşmayı 7-1 kazanıp puanını 16 yaptı.

Editör: TE Bilisim