Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Seyit ve Tepecik Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Her iki mahallenin eksikliklerini yerinde gören Özcan, gezilerin ardından “İnşallah mahallelerimizi el ele vererek daha da güzelleştirmiş olacağız.” açıklaması yaptı.

43 mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla geçtiğimiz aylarda başlattığı mahalle ziyaretlerine tam kapanma döneminde de sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugünkü durağı Seyit ve Tepecik Mahalleleri oldu.

“MAHALLELERİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Başkan Özcan, Seyit ve Tepecik Mahallesi muhtarlarıyla beraber her iki mahalleyi sokak sokak dolaşarak hem talepleri dinledi, hem de eksiklikleri yerinde görüp çözümü için ilgililere talimatlar verdi.

Özcan, gezilerin ardından yaptığı değerlendirmede sorunları yerinde gördüğünü dile getirerek, “Bugün önce Tepecik Mahallemizi ziyaret ederek Muhtarımız İlhami Otacıoğlu ağabeyim ile gerekli istişareleri yaptık. O bize taleplerini iletti, biz ona yapabileceklerimizi ilettik.

Akabinde Tepecik Mahallemize geçtik. Değerli muhtarımız Mehmet kardeşimizle mahallemizin sorunlarını tekrar gözden geçirdik. Zaten hep söylüyorum, ‘Sümer ve Tepecik benim mahallem’ diye. Sorunlarını büyük ölçüde biliyorum, şifahen bilgimiz olanları da bugün yerinde görmüş olduk. İnşallah mahallelerimizi el ele vererek daha da güzelleştirmiş olacağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim