Diyanet işleri Başkanlığı 2017-2018 sezonu için Umre seyahati kayıtlarını başlattı. Umre kayıtlarına başlayan Bolu İl Müftülüğünden de konuya ilişkin yazılı basın açıklaması yapıldı.

Bolu İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığı 2017-2018 umre sezonunda fiyatları açıklayarak kalite ve güvenden ödün vermeden yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikimle Bolu il Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerinde kayıtlara başlamıştır. Bu yıl umre fiyatları geçen yıl ile aynı tutulmuştur. Üniversite öğrencilerine Özel 7 günlük umre fiyatları geçen yılki fiyatlardan daha da aşağı çekilerek 2.150 TL olarak belirlenmiştir. Diğer turlarda umre fiyatları, kalınan sürenin durumu, otellerin yakınlığı ile servisli veya yürüme mesafesinde olup Kâbe’ye uzaklığına göre 3.465 TL ile 7.120 TL arasında değişmektedir. Servisli ve Normal turlarda umrecilerimize sabah kahvaltısı, öğle öğünü için kumanya paketi ve akşam yemeği tabldot usulü verilecektir. 2-3 ve 4 kişilik odalarda konaklama yapılabilecektir. Otel Tip Turlarda ise 2 veya 3 öğün açık büfe yemek imkânı sağlanmaktadır. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda umre ücretleri TL olarak alınmaya devam edilecektir. Kafile oluşan turlarda uçaklar aktarma olmadan Suudi Arabistan’a direk gideceklerdir. Geçen yıl uygulanan ve çok talep gören masrafsız ve vade farksız 6 taksit uygulaması bu yılda devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar umre konusunda İl Müftülüğüne İlçe Müftülüklerine ve Cami görevlilerine müracaat ederek geniş bilgi alabilirler. Vatandaşlar 0374 212 35 88 telefonu ile il Müftülüğüne ulaşarak bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim