Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu,  Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala partisinin milletvekili adaylarının saha çalışmaları hakkında bilgiler verdi, seçimlerin en önemli noktası olan sandık güvenliğine vurgu yaptı. Türkoğlu; Seçimlerin ülkemiz ve Bolu için öneminin farkındayız. 14 Mayıs’a hazırlık yapıyor, her yerde nasıl daha fazla olabiliriz ve halkın iradesine sahip çıkabiliriz onun peşindeyiz” dedi.

 Özel Haber: Aslı Akış

2023 Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayramı sonrası tempo artıran CHP teşkilatları, her platformda vatandaşla buluşmak için yoğun gayret gösteriyor.

“MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ HER AN SAHADA” 

CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, tarihi 14 Mayıs seçimlerine yönelik CHP Bolu milletvekili adaylarının programlar çerçevesinde seçmenlerle birlikte olmaya çalıştıklarına dikkat çekerek; “Milletvekili adaylarımızın hepsinin bir haftalık programı belli. Programa sadık kalacak şekilde üç adayımızda sabah saat 08.30’ da başlıyor 00.00’ ye kadar çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe, fabrika, esnaf ve ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Farklı olarak kadın kollarımız diğer ittifak ortağı partilerle beraber mahallelerimizde çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.

 “MİLLET İTTİFAKI OLARAK YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Millet ittifakının diğer parti il başkanları, kadın ve gençlik kollarının birlikte sahada olduklarına da dikkat çeken Başkan Türkoğlu, “İttifak ortağı partilerimizle beraber il başkanları düzeyinde bizler sahaya çıkmaya başladık. Adaylarımızdan bağımsız sahada çalışma yapıyoruz. Bunun dışında partimize çok emek vermiş önceki dönem genel başkan yardımcımız Umut Bey Bolu’da bize destek oluyor. Belediye başkanlarımız yine öyle destek oluyor. Çalışmaları sürdürüyorlar. Aday adaylarımız sahada bunu da ifade etmek istiyorum çünkü önemli. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın kadroları sahada yoğun bir tempoyla ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hepsi yoğun bir tempoyla çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

“SANDIK GÜVENLİĞİ KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ”

CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, sandık kurulu üyeleri ve müşahitlere oy verme öncesi, oy verme sırası ve sonrasındaki görevleri ile ilgili bilgilendirmede bulunduklarını de dile getirerek; “Tabii işin en önemli kısmı sandık. Çalışmaların sonucunun alınacağı yer sandık. O yüzden biz sandık konusunda aslında bir buçuk yıldır çalışıyorduk. Bu çalışmalarımız meyvesini verdi. Şuan Cumhuriyet Halk Partisi’nin sandık görevlisinin olmadığı hiçbir yer yok. Bütün sandıklarımız dolu. Bununla da yetinmeyeceğiz bütün sandıklarımıza birden fazla müşahit göndereceğiz. Gerede’mizde biraz sandık görevlisi bulma konusunda ufak tefek sıkıntılarımız oldu ama Bolu’dan arkadaşlarımızı göndereceğiz. Onunla ilgili çok ciddi bir organizasyon yaptık. İttifak ortaklarımızla sandık güvenliği konusunda da muazzam bir işbirliği içerisindeyiz. Çok sağ olsunlar bize destek oldular. Söylediğim gibi sonuç alacağımız yer sandık olduğu için biz şuan 14 Mayıs’a hazırlık yapıyor, her yerde nasıl daha fazla olabiliriz ve halkın iradesine sahip çıkabiliriz onun peşindeyiz. Bunu da en iyi şekilde yapabileceğimize inanıyoruz. Seçimlerin öneminin farkındayız. Ülke için öneminin, Bolu için öneminin farkındayız. Ben bu seçimin Bolu’da ve tüm Türkiye’de çok farklı sonuçlanacağının kanaatindeyim. Yaşayıp göreceğiz.” şeklinde konuştu.